Hallohallo!

Jeg er Sheila Gomes, en 32 år gammel eventyrlysten, solskinn-elskende, hug-giving yogi som til daglig jobber med bloggen min (Yes, I’m an ELLE blogger!) og i tillegg underviser yoga privat. Jeg er utdannet yogalærer (Ashtanga Vinyasa) fra YogaWorks og har en internasjonal sertifisering (RYT200) godkjent fra Yoga Alliance. Jeg har tatt kurs og workshops innen teknikk, anatomi, bevegelse og yogafilosofi med anerkjente yogalærere og ser på meg selv som en evig student av yoga hvor jeg aldri blir utlært. Jeg er adoptert fra Bangladesh, oppvokst i Arendal og har de siste 13 årene bodd i Oslo. Ønsket om en mer solfylt hverdag, bokstavelig talt, kombinert med å bo enda tettere på naturen og havet gjorde at jeg i fjor høst bestemte meg for å flytte til Marbella i Spania hvor det faktisk er mer enn 320 soldager i året for å jobbe og bo fast. Jeg er så glad for at jeg tok det valget, det har ført meg til så  mye godt og flere spennende opplevelser og eventyr! Følg meg på reisen videre hvor jeg blogger fra solfylte Marbella :))

Å være aktiv og i god form får meg til å føle meg levende! Yoga har i flere år vært et fantastisk verktøy for meg i hverdagen, både for fysisk og mental velvære. Det hjelper til å føle meg sterk, jordet og balansert. Yoga er for alle, uansett kroppstyper og alder, og det beste er at du kan praktisere yoga hvor og når som helst! Ingenting gjør meg mer glad enn å dele av min største lidenskap som er yoga og en sunn og balansert livsstil. Håper du vil finne inspirasjon og glede i yoga du også, du er i alle fall hjertelig velkommen til min yogaverden <3

Jeg oppfordrer til å praktisere yoga hjemme. På min YouTube-kanal : Sheila Gomes finner du ukentlige yogavideoer for nybegynnere som forhåpentligvis vil inspirere deg til å starte med yoga.

Jeg er også på Instagram @sheilagomesyoga og Facebook hvor jeg oppdaterer jevnlig med yoga både på og utenfor matta.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jeg mener at alle fortjener å føle seg empowered og selvsikker i sin egen kropp og sinn. Gjennom min egen erfaring har jeg lært at yoga er et uvurderlig verktøy for berikelse av livene til både kvinner og menn i alle aldre.

I utgangspunktet startet jeg med yoga fordi jeg var nysgjerrig. Jeg har alltid drevet med idrett men ønsket om noe mer enn bare fysisk trening kombinert med en livsstilsendring førte meg inn på veien til yoga og dit jeg er i dag hvor jeg har satset på denne unike treningsformen og livsstilen som følger med den. Yoga gjør at jeg føler meg sterkere, sunnere og lykkeligere hver eneste dag!

Mitt formål og ønske er å hjelpe andre med å finne den samme opplystheten og å hjelpe dem med å oppdage de utallige fordelene som yoga kan gi i livet.

For meg er god helse, balanse. For å oppnå denne balansen fokuserer blant annet mine yogavideoer på en helhetlig tilnærming til velvære. La meg veilede deg gjennom sekvensene, eller du kan sette ditt eget tempo. Yoga er så mye mer enn bare trening. Sammen arbeider vi med å forvandle kropp og sinn, styrke din spirit for å gjøre livet enda mer fantastisk!

Jeg elsker å hjelpe andre mennesker med å nå sine mål, enten det er å øke fleksibiliteten, forbedre balansen, lære en ny yogastilling eller bare for å få styrke. Selv om du aldri har gjort yoga før, sørger forhåpentligvis trinn-for-trinn-sekvensene for at du ikke mister motet underveis.

Det viktigste er at vi skal ha det gøy sammen og på sheilagomes.com er du alltid velkommen!

Namasté, Sheila