SLIK PUSTER DU I YOGA

CONNECT MED DIN UNIKE YOGAPUST

Hei yogis! Håper du har det bra, fått sovet godt og nyter sommeren:) Jeg har fått hvilt litt og formen er stigende. Det har vært noen utfordrende dager rent fysisk i forhold til syklusen min som har tvunget meg til å måtte roe alt helt ned. Mens jeg har brukt den siste uka på å heale meg selv har jeg tenkt en del på hvor mye pusten faktisk kan hjelpe meg i ulike situasjoner, både på og utenfor yogamatta. Det er utrolig hvordan pusten er med på å roe ned og fokusere sinnet innover. I tillegg til å skjerpe sansene og klarne huet.

For ja, det finnes helt konkrete måter å puste på når en gjør yoga, helt egne pusteteknikker som hjelper deg gjennom bevegelsene og nærer både kropp og sinn. Derfor vil jeg dele denne yogavideoen hvor jeg snakker spesifikt om nettopp pusteteknikk i yoga og hvordan du gjør det. Det finnes som sagt ulike pusteteknikker, og den jeg forteller og viser deg her heter “Ujjayi” breath som brukes i de aller fleste stiler av yoga. Forsøk deg frem og connect med din unike yogapust.

Spør meg om det er noe du lurer på:) Også ønsker jeg deg en kjempefin dag!

Namasté, Sheila

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *