INTENS SIDESTREKK

PRAKTISER MED HJERTET

Hei yogis <3 Har du sett denne yogaøvelsen noen gang? Parsvottanasana heter den og er en veldig fin foroverbøyd eller sidestrekk du kan gjøre enten med hendene i namasté bak på ryggen, hendene i hofta eller bare plassere dem på bakken så du kan støtte deg til dem om du skulle føle det mer passende.

Uansett, jeg håper du vil være med meg å gjøre noen øvelser av denne varianten av Parsvottanasana jeg har laget spesielt til du som er ny i yoga. Bruk gjerne en vegg å stå inntil med den bakerste foten så du vet du er helt jordet med begge føttene før du bøyer deg ned med overkroppen og møter kneet med hodet. Har du ryggproblemer eller høyt blodtrykk anbefaler jeg at du IKKE gjør akkurat denne yogaøvelsen og hører enten med din yogalærer, lege eller fysioterapeut om alternative øvelser for foroverbøyninger generelt. Hvert tilfelle er så veldig unikt og jeg vil derfor ikke bare anbefale deg om å gjøre en sittende foroverbøy i stedet. Poenget mitt var bare det at jeg synes du skal forhøre deg med noen som kjenner godt til din anatomi og tilstand for hva du kan gjøre i stedet for dype foroverbøyninger som vil være mye mer hjelpsomt for deg:) Praktiser med hjertet fremfor huet, og legg merke til hvor du må justere, det er viktig og det aller beste jeg vil anbefale deg uansett hva slags trening du gjør , lykke til! Namasté

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *