SOLHILSEN B FOR NYBEGYNNERE

God torsdag yogis! Jeg gleder meg til å dele flere yogavideoer med dere i det nye året og tenkte vi kunne starte med å se på hvordan du gjør Solhilsen B som er den andre og siste delen av solhilsen og som vi som regel starter med å gjøre når man praktiserer yoga. Jeg må understreke hvor fantastisk selve solhilsen-sekvensen virkelig er fordi den har absolutt alt (kan skrive mer om det senere..)  og hvor krevende den også kan være både for en nybegynner og en som har praktisert yoga en stund. Hvis du aldri har gjort yoga før men vil starte i dag så kan du se hvordan du gjør Solhilsen A her.

Det er i Solhilsen B at du virkelig kjenner blodet pumpe og som får deg til å svette! Jeg pleier å starte med å gjøre 5 Solhilsen A og 5 Solhilsen B. MEN det er ikke alltid jeg har like mye energi eller tid til å gjøre 5 av hver, da forsøker jeg å gjøre 5xA og 2-3xB. Det er da lov å bruke huet litt og selvsagt kjenne på hva som kjennes rett for deg 😉 Jeg mener at yoga er for ALLE og det ikke er noen regler eller must. Vi har jo alle forskjellig utgangspunkt og noen har skader å ta hensyn til, så praktiser alltid med varsomhet og med hjertet. Det er superviktig at du justerer der du må og jeg vil absolutt si at det er smart å praktisere yoga som en nybegynner – prøv å tenk sånn iallfall, det har hjulpet meg masse og er mye av årsaken til at jeg fortsatt stortrives med yoga:) Det gjør ikke bare yogapraksisen din sunnere, men du forlenger den ved å ta hensyn og lytte til kroppen din så du kan praktisere yoga for resten av ditt liv!  Er det noe du lurer på er det bare å melde meg i kommentarfeltet så skal jeg prøve å svare så godt og raskt jeg kan <3  Ha en fantastisk dag! Namasté, Sheila

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *