READY FOR A NEW WEEK!

Hei yogis! Er du klar for en ny uke? Det er jeg! Jeg kjenner på hvor godt det er å bruke helgene til å innhente seg for å starte fresh på en ny uke. I dag tidlig dro jeg til stranda utenfor Puente Romano for å praktisere yoga der, men det ble en veldig rask yogapraksis for det blåste ganske mye og jeg måtte rulle sammen matta mi bare etter noen få solhilsener.. Men det var uansett deilig å starte dagen tidlig med litt yoga ute i naturen, det gjør alltid godt:) Da jeg kom hjem stod Fredrik klar til å filme nye yogavideoer med meg. Så her har det gått i ett og jeg har jobbet til nå. Har rukket å spise lunsj før jeg satt meg ned for å blogge da. Både lunsj og middag har helt naturlig bare blitt mye senere enn hva jeg er vant til fra Oslo, men jeg liker det. Dagene her er lengre siden det er så mye sol, det elsker jeg! Også gir selvsagt sola meg mer energi og glede i hverdagen som gjør at jeg ikke har noe i mot mandager og ny uke, hurra! Om litt vil jeg legge ut en ny yogavideo, så vi sees igjen veldig snart! KLEM <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *