HJERTEÅPNER MED YOGABOLSTER

Mandag og nok en ny yogavideo til DEG fra meg <3 Jeg håper dere liker de nye yogavideoene jeg har lagd her i Spania – You are very welcome :)) I denne yogavideoen viser jeg hvordan du kan åpne hjertet på en skånsom og sikker måte ved hjelp av et yogabolster! Første gangen jeg prøvde et ordentlig yogabolster var i Teacher Trainingen jeg tok på YogaWorks. Altså, det åpnet seg en helt ny verden etter jeg ble bedre kjent med dette unike hjelpemiddelet. Jeg digger alle mulighetene du har med et yogabolster. Et perfekt supplement til din yogapraksis vil jeg si, også er den himla god å bruke som støtte når du for eksempel leser eller ser på TV, sitter på gulvet og skal meditere.. Bruk det til hva du vil! Jeg kjøpte mitt yogabolster på Lumiyoga.no som forresten har utrolig mye annet fint (!) alt fra de beste yogamattene og tilbehør til klær fra Manduka og annet deilig yogastæsj. Ta en titt selv! (Dette er ikke et betalt innlegg). Lumiyoga er også helt rå på levering. Jeg bestilte på en mandag og varene kom dagen etter! Så, godt tips om du er ute etter nytt yogastæsj. Det er jo så mye å velge mellom der ute og lett å bli forvirret, men jeg lover deg at du finner det aller meste og akkurat det du trenger til din yogapraksis på Lumiyoga.no

Husk å abonner på min YouTube kanal, trykk like om du liker denne yogavideoen og legg gjerne igjen en kommentar! Lots of Love, Sheila <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *