INDIAN VIBES

NEVER FORGET YOUR ROOTS

Hallo yogis <3  Håper du har det bra og koser deg første søndag i advent. Det gjør jeg, rolig søndag hjemme med god musikk, mat og deilig te. Denne helgen har vært så fin. Fredag kveld kom Martin (vår nye argentinske venn) på besøk og vi hadde tidenes aften sammen. I går dro Fredrik og jeg på stranda og trente som to apekatter i sanden blant palmene. Jeg må fortsatt klype meg i armen for jeg synes det er så sjukt deilig at vi faktisk bor her og kan leve det livet vi begge har drømt om i sola og varmen om vinteren. Er veldig glad vi tok det valget om å flytte til Spania. Det føles så riktig og det er så innmari godt å leve her!

I dag er det månedag og det betyr pause fra yoga’n. Jeg gjør heller andre koselige ting som for eksempel å slappe av med en god bok, gå en tur i fjellet eller på stranda. Tenkte jeg skulle rigge meg til med noen pledd og stearinlys på terrassen og se på månen sammen med Fredrik i kveld. Sånne ting synes jeg er litt romantisk og jeg blir aldri lei av å se på månen, seriøst, den nærer og gir meg energi. Månen er ganske mektig sånn, den minner meg om hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hele min eksistens egentlig.. Jeg har kjent litt ekstra på mitt opprinnelige opphav i dag, at jeg er født i- og adoptert fra Bangladesh (India) og at jeg er veldig stolt av det. Derfor vil jeg dele noen bilder fra da jeg var i India sist og selvsagt praktiserte yoga, hehe:) Jeg vet at jeg kan være lykkelig hvor enn i verden jeg er, så lenge jeg aldri glemmer mine røtter og nærer dem vil jeg alltid kunne tenne det indre lyset i meg som er selve kilden til mitt liv og evig lykke. Oioi.. men dette kom altså rett fra hjertet <3  Ønsker deg en fortsatt fin søndag og husk å titt opp på himmelen før du legger deg i kveld;) You won’t miss a full moon…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *