IN BETWEEN

Det er ikke noe som gjør meg mer happy enn yoga. Altså, det er så klart mange andre ting som gjør meg glad i livet, men yoga er det verktøyet jeg bruker i hverdagen for å forstå meg selv bedre, for å vokse og utvikle min personlige reise. Så ja, det er så absolutt nødvendig for meg å praktisere yoga. Hvis det er en annen ting som nærer meg skikkelig er det å være i naturen, i fjellet, på stranda, i sjøen eller sitte rolig i en park og meditere og bare recharge og fylle opp med gode vibber og energi! Det er så deilig å bruke naturen mer (hver eneste dag!), det får jeg virkelig gjort her i Spania på akkurat den måten jeg har sett for meg og liker. I mellom jobb og alt annet er det skjønt å ta seg noen pauser i naturen som denne vakre parken jeg tilfeldigvis kom over på søndag da vi var i Benehavis.

PSST… Titt innom senere i dag for en ny yogavideo!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *