CHERISH THE DAY

Hei hei yogis! Hvordan har du det i dag? Jeg våknet opp til regn faktisk og rullet derfor yogamatta mi ut i stua mot utsikten til La Concha (det største fjellet her i Marbella) for å praktisere litt morgenyoga. Det er rart hvor fort man venner seg til nye steder, mentalitet, mat og klima. Det føles som om jeg har bodd her en liten evighet allerede, men jeg tenker det bare er en god ting, at jeg kjenner meg tilfreds og trygg i de nye spanske omgivelsene mine. Disse bildene tok jeg her om dagen ved bassenget i urbanisasjonen jeg bor i. Det er ordentlig deilig å gjøre yoga der, så stille og rolig blant vakker natur og utsikt. Dette er en camel pose som du helt sikkert har sett før. Den har mange fordeler men er ganske utfordrende om du ny i yoga. Jeg tenkte jeg skulle lage en egen yogavideo på denne med bolster og noen andre hjelpemidler så den blir litt mer oppnåelig og ikke minst mer skånsom og trygg å gjøre for en som er ny i yoga. Hva tenker du om det? Camel pose er en av mine favoritt yogastillinger. Den åpner opp hjertet, styrker, strekker og forlenger muskulaturen i alle ledd og har en oppfriskende effekt på sinnet. La oss utfordre oss sammen en dag snart med denne herlige øvelsen! 🙂

Kan du ikke vente så start forsiktig å tren deg opp ved å sitte på en stol som er stødig og selvsagt med stødig underlag. Pass på nakken! Vent med å rull nakken bakover helt til slutt! Det er viktig. Senk skuldrene og skyv opp og frem brystet og la armene falle ned på hver side. Prøv å få hendene til å møtes og fold fingrene sammen- og herfra rull nakken sakte bakover og bli værende her i 5 dype pust. Når du skal gå ut av stillingen starter du med å løsne hendene fra hverandre – på innpust ruller du nakken forsiktig opp, virvel for virvel. Bli sittende litt med øynene igjen før du blunker dem opp og avslutter helt.

Ja, jeg gleder meg skikkelig til å lage en ny yogavideo på camel pose altså, som jeg selvsagt skal dere med dere her på bloggen snart. Men i morgen venter det en annen yogaoverraskelse, så du får bare følge med;) Nå skal Fredrik og jeg spise lunsj sammen før vi skal i et møte på meglerkontoret kl.16. I kveld skal jeg meditere og ta meg et deilig bad. Jeg har fått helt hekta på varme lange bad med epson salt i og himalaya saltskrubb…mmmm, det er virkelig noe av det beste jeg vet – og særlig når det regner og er rufsete ute! Ha en fortsatt fin dag du også og husk å fyll den med noe godt, det er aldri for sent 🙂 Yogaklem fra meg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *