BLI MED MEG PÅ LOPPEMARKED I BENAHAVIS!

Jeg var jo på loppemarked i Benahavis på søndag! Jeg har aldri vært der før og hadde egentlig ikke planlagt å lage noen video på dette, men klippet sammen noen snutter og tenkte det ville være gøy for dere å se hvordan det var der:) Jeg var ikke ute etter noe spesielt men tok med meg hjem en liten håndlaget skål jeg syntes var søt og som nå står på spisebordet mitt og minner meg om min første loppisopalevelse her i Spania. Veldig koselig.

2 Comments

  1. Kjempegøy at du har begynt å vlogge, Sheila! Ser så fint ut i Spania, nydelig natur, vær og stemning. Fantastisk! I Oslo er det virkelig vinter og julestemning – det er også herlig. Mange klemmer til deg <3

    1. hehe:) Satt sammen noe raskt også ville jeg dele så dere får se litt hvordan det er her da.
      Jeg stortrives og nyter tilværelsen og en litt annerledes jul med sol og varme som passer meg perfekt;)
      Men ja, er koselig med ordentlig snø og vinter i Norge også. Ha en fin helg kjære deg! God klem tilbake <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *