WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS & DELISH CRIOSSANTs

EASY SUNDAY MORNING

God morgen yogis, håper du har sovet godt:) Jeg våknet opp med sol på terrassen og praktiserte litt yoga. Det er så fredelig og skjønt å praktisere her. Trives fortsatt veldig godt i de nye omgivelsene i Spania <3 Jeg tenkte jeg skulle lage en litt ekstra god frokost til Fredrik og meg siden det er søndag i dag.. I går handlet jeg grove croissanter som har blitt en av mine favoritt yummi-breakfast-treats og det er klart jeg skal kose meg med dem nå! De smaker så sjukt godt med korn og frø i, også er de ikke så himla fettete, men smaker som en vanlig croissant – bare enda bedre synes jeg 😉

I dag skal jeg på marked i Benehavis. Det ligger ikke langt fra der jeg bor. Har fått tipset om at det er et ganske stort loppemarked der hver søndag som jeg har sett frem til å utforske. Elsker å gå på markeder og titte og bli inspirert. Jeg digger at det finnes mange forskjellige markeder i områdene rundt der jeg bor, også er det jo alltid gøy med litt annerledes markeder og lopper enn hva man er vant til, eller hva? Søndag, yoga på terrassen, croissanter til frokost og skattejakt på loppemarked – sounds like a perfect Sunday for me!

Til uka har jeg blant annet flere nye yogavideoer jeg gleder meg til å dele med dere, så da håper jeg du er gira på å gjøre yoga med meg :)) Nyt søndagen du også, SeeYou! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *