PIZZA VERDE

BEST GLUTENFRI PIZZA EVER

Hola, que tal!? Hehee, må få lært meg ordentlig spank etterhvert:) Det har jeg drømt om lenge og tenkte jeg skulle sjekke ut mulighetene for å ta spanskkurs på nyåret kanskje. Ikke at jeg trenger det her hvor det er et så stort internasjonalt miljø og de fleste snakker engelsk, men det er kjekt å kunne også elsker jeg å lære nye ting, språk fascinerer meg!

I dag har jeg gjort mange små koselig ting som å starte dagen med yoga på terrassen, spise frokost og FaceTime med ei god venninne og datteren hennes, også har jeg fått utforsket litt i nabolaget hvor jeg oppdaget så mange vakre hus og andre skjulte steder som har ordentlig sjarm. Nå skal jeg ta meg en tur til Apple Store på La Canada og treffe en ny kompis jeg har blitt kjent med som skal hjelpe meg med å ta en bestilling på noe stæsj jeg trenger til hjemmekontoret. Etter det har jeg planlagt å svinge innom Organic Food & Marked for å spise min favorittpizza! Pizza Verde er full av deilige urter og grønnsaker med temperert eller lun goat cheese…ahah, såå digg! Den har en syltynn crispy glutenfri-pizzabunn (jeg har ikke glutenallergi!) som egentlig ikke smaker så mye men som gjør at jeg ikke blir like oppblåst i magen, derfor bestiller jeg denne når jeg er ute. Smaker altså så sjukt godt -og med hjemmelagd pesto på toppen er dette en super velbalansert vegetarpizza spør du meg som setter stor pris på ren, god og næringsrik mat. Bildene av pizzaen tok jeg sist jeg var på Organic Food så da ser du jo selv hvor innbydende den ser ut. Må stikke nå, men i morgen har jeg en liten yogasurprise til deg! 😉 Chiao!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *