NICOLA CRUZ <3

halloHallooo! Jeg har nødt til å dele denne deilige låta fra Nicola Cruz jeg fant på mac’en min i en gammel spilleliste jeg hadde liggende… Noen ting gjemmer jeg litt bort for å kunne gjenoppdage og finne tilbake til akkurat som jeg gjorde i dag! Altså, jeg er forelsket. Det er sjelden jeg blir. Er ikke helt sikker på hva slags sjanger man kaller denne type musikk, men jeg velger å tro det er Andes Step… Lytt selv! Jeg elsker hvordan han blander inn landskap og ritualer fra hjemlandet hans, Ecuador, et land som både er hjemmet til Andesfjellene og Amazonjungelen. Jeg vil si at musikken hans er en utforskning av gamle mytologier og folkloristiske tradisjoner i en moderne setting. For å si det sånn; det er der jeg er om dagen sånn rent musikalsk, fysisk og mentalt. Ekte, naturlig og veldig veldig næret av naturen, dyr og genuine autentiske mennesker. Det går mer og mer opp for meg hvor heldig jeg er som er frisk og sterk, at alle sansene fungerer så jeg får utforske og vokse akkurat i det tempoet som er bra for meg. Jeg er så innmari takknemlig for alle jeg møter på min vei. Dere lærer og guider meg til bare å fortsette dette livet jeg kaller eventyr <3 Oooh, jeg er skikkelig høy på livet om dagen heheee! Nå skal jeg ut og gå en kveldstur før jeg planlegger helaften med Nicola Cruz på YouTube – og YES jeg er endelig online sånn på ordentlig! Alt er i boks med internett hjemme hos meg nå. deilig. Det flommer over av glede og kjærlighet jeg veldig gjerne vil fortsette å dele av her på bloggen, så håper å se deg igjen snart <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *