INSIDE OF CASA VINYASA

WHITE.RUSTIC.MODERN.STYLE

For et par uker siden viste jeg det nye spanske hjemmet mitt til dere i en video jeg la ut her på bloggen. Hvis du gikk glipp av det så kan du se den her. Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger som gjør meg ordentlig glad for jeg virkelig stortrives i det lille townhouse’et vi har kjøpt her i Marbella Nueva Andalucía!

Én ting er klimaet og omgivelsene rundt for ikke snakk om den vakre vakre naturen jeg bare ikke kan få nok av – men i dag vil jeg vise dere hvordan jeg har det inni huset som vi har valgt å kalle Casa Vinyasa som du kan lese litt mer om hvorfor det ble akkurat det navnet her  🙂

Jeg har alltid hatt interesse for arkitektur og interiør. Synes det er spennende med hvordan man kan skape et hjem og bruke ulike materialer, farger og tekstiler som er med på å gi en følelse. For ja, det er nettopp det det handler om for meg når det kommer til et godt hjem – å kunne skape en følelse. En ren og harmonisk følelse som nærer deg på flere plan, for jeg mener omgivelsene påvirker en. Jeg er ikke opptatt av å følge trender selv om det er vanskelig å unngå når tingene som er tilgjengelige for oss ofte er markedstyrt, men det går selvsagt ann å velge antikk og brukt – og mikse gammelt og nytt. ELSKER ting med sjel i! Også har jeg reist en del, så de tingene jeg har kjøpt i utlandet har blitt med meg opp gjennom årene og setter særpreg synes jeg. Egentlig kunne jeg satt fyr absolutt ALT uten å savne en dritt (!) – for så lite betyr ting for meg egentlig… Og det er akkurat sånn jeg ønsker det skal være. Altså, at det å kunne skape et trivelig, harmonisk og deilig hjem bør være ingenting annet enn hyggelig og en måte å få utløp for noen kreative sider i en, men at en ikke er altfor knyttet til ting – at ting på en eller annen måte skal bety så enormt mye for en at det enten ikke kan brukes eller at man føler at det ikke er “komplett” uten det eller den tingen… skjønner du? Jeg synes det er kjempeviktig. Derfor bruker jeg heller litt ekstra tid på hva jeg faktisk ønsker å ha i hjemmet mitt så jeg vet at det er både tidløst og at det gir meg en god følelse, den rette følelsen. Du vet, at man slipper å bytte ut ting hele tiden og styre og ordne så det holder – det har aldri vært min greie, men tro meg, jeg har hatt mine perioder hvor jeg har gått tilbake med ting fordi jeg har kjent at det ikke stemmer. Det kan være litt stress, men det synes jeg er mye bedre enn at man bare kjøper nytt hele tiden! Så jo, jeg antar at noen ting har mer verdi enn annet, også når det gjelder interiør og stæsj… så lenge det ikke bare blir en greie som stjeler for mye tid eller enrgi fra meg er det helt i orden:)

…Og hallo, hvilken kvinne kan ikke kjenne det klø litt i fingrene å bygge et rede når man starter på nytt slik jeg har gjort her i Spania!? 😉 Det som er deiligst er at vi slipper å pusse opp, for det har jeg gjort før og det tar så mye tid og krefter det! Nå er vi temmelig på plass her og jeg kan bare gå rundt og nyte og eventuelt tilføre gode ting til hjemmet vårt hvis jeg ønsker, eller om det er noe vi trenger. Bortsett fra planter og kanskje noen venylplater er det ikke så veldig mye mer tenker jeg akkurat nå…men vi får se. Det tar tid å bygge et hjem, også er det fint å kunne bo seg litt inn og bli kjent med huset i de ulike kalendermånedene.

Nå skal jeg lage middag og sette meg ned med en bok jeg nettopp har startet på. Ser frem til en avslappende og deilig søndagskveld alene her i mitt spanske hjem <3 Kos deg du også. Til uka håper jeg du er klar for mer yoga, vi sees! KLEM <3

2 Comments

 1. Hei Sheila, jeg ELSKER huset og måten du har innredet på med kurver, linsengetøy etc. Kjenner at der vil jeg gjerne bo.Takk for housetour`en og inspirasjon.

  1. Hei Live!
   Kjempehyggelig du synes det, tusen takk:)
   Det lille murhuset vårt har en deilig energi og vi stortrives her <3
   Jo, bare hyggelig! Blir nok flere videoer/Vlogs fremover skal du se:)
   Klem!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *