WILD & FREE

Hei yogis! Livet smiler til meg om dagen selv om jeg opplever utfordringer som alle andre. Jeg synes det er så deilig å kjenne ordentlig på at jeg virkelig lever, og da mener jeg sånn virkelig, at jeg er i kontakt med meg selv både kropp og sjel fullt ut. Jeg er frisk og sterk. Det er ikke noe jeg IKKE kan få til og jeg har ingen begrensninger på hvordan jeg skal leve livet mitt. Dette er ofte noe jeg tenker og reflekterer over etter jeg har praktisert yoga og kjenner på oppriktig takknemlighet for livet. Hva er det som gjør deg skikkelig glad og minner deg om å være takknemlig for livet? Det er ikke noe konkret jeg kan fortelle om bortsett fra alle de små tingene i livet som gjør at jeg føler på lykke. Den indre lykken og harmoni rundt meg. Jeg har i hele mitt liv følt meg veldig fri og leken. Jeg har aldri vært redd for å dele det heller, noe jeg merker er bra for meg:) Denne helgen skal jeg jobbe litt, slappe av hjemme men også utforske, jeg elsker eventyr! Jeg har lært at jeg er både introvert og supersosial. JEG ER BEGGE DELER og det har jeg funnet en fin ro med. Jeg er moden og leken, jeg er sint og glad, jeg kan vise følelser og være rasjonell. De fleste av oss er mer enn bare én ting. Det er jo nettopp det som gjør livet så fantastisk – at vi har den evnen til å kunne frigjøre oss selv fra alt vi ikke lenger ønsker… DU har den unike muligheten til å sette deg selv fri til å skape og gjøre det beste ut av livet ditt! Så, mitt helge-mantra blir derfor: “Stay Wild & Free” –  Åpne opp hjertet ditt og for alt som kommer. Ønsker deg en kjempefin helg! masse kjærlighet fra meg <3

Be Wild. Be Free.

Open your eyes to all that you can possibly see

Meditate

Let your mind be still

Reflect on all that your heart can possibly feel…

Don’t fret on your mistakes

Forgive yourself and proceed on with your journey

Forgive others and allow them to continue on their journey

Find who you are meant to be…

Hold tight to the wonderful memories

Let loose the hurtful and unsavory

Let go the thoughts of emptiness and betrayal

Fill up with thoughts of love and laughter…

What’s done is done and it’s a new day

Understand and practice the mantra “come what may”…

Embrace who you are

Set your thoughts and set your love on fire…

Do not let society tame you

Listen to the beat of your own heart

There has never been a more perfect time to start…

Let life take you

Let life shake you

Go with flow of the wind

Spread your wings and

Choose to be wild

Choose to be free…

(Unknown)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *