SLOWLY SLOWLY

Hallo yogis! Håper du har en fin uke og nyter hverdagen like godt som det jeg gjør for tiden:) I dag har jeg funnet roen til både å praktisere yoga og meditere litt samtidig som jeg har klart å være litt mer effektiv med tiden så jeg får gjort det jeg faktisk skal gjøre og ikke bare sveve rundt på oppdagelsesferd, som jo er sjukt gøy når man har flyttet til et nytt sted, men jeg har masse annet arbeid jeg må få gjort oppi alt:) Kjenner du deg igjen? At du egentlig har en del på planen men så er kanskje huet og sinnet ditt et helt annet sted..? Det er fort at ting kan skli litt ut og at man mister fokus, eller at du rett og slett bygger opp et innvendig stress som egentlig ikke gjør deg godt? Det har jeg laget en video på, “hvordan du kan finne roen”, som jeg gjerne vil dele med dere her på bloggen så klart <3 Ses snart da!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *