Å FINNE ROEN…

Jeg lovet dere å legge ut en ny yogavideo hvor jeg prater litt om det å finne roen, den indre roen, som vi alle trenger og søker i hverdagen for et sunnere, mer balansert og godt liv. Her er den iallfall, håper du liker den!

PS Jeg blir kjempeglad om du vil anbonnere på YouTube-kanalen min som du kan finne her, liker eller kommenterer hvis det er noe du lurer på eller bare har lyst til å gi en tilbakemelding:) Namasté, Sheila

2 Comments

 1. Fantastisk video – fantastiske tips 🙂 Og guri malla – så fine omgivelser da!!! Heldige du <3

  1. Tusen tusen takk Erica <3 Jeg blir så glad for å lese dette:))
   Jeg holder for tiden på å lage nye yoga- og treningsvideoer her i Marbella og gleder meg til å dele masse mer fremover!
   Har det veldig fint her altså, deilig med masse sol og varme midt i november 😉
   Stor klem til deg :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *