ON REPEAT

Hola friends! Jeg kom nettopp inn døra etter en hel dag rundt omkring haa (!) klart det er mye å utforske her! Det har vært en skikkelig bra dag med strålende sol og deilig temperatur som bare det kan være i Marbella på denne tiden av året, eller hva? 🙂 Jeg har iallfall storkost meg med å få gjort litt forskjellige ærender, kjørt og gått en liten tur langs stranda – jeg har rett og slett blitt litt bedre kjent med Marbella, også har jeg truffet flere hyggelige mennesker her allerede <3 Dette stedet gjør meg bare sååå glad! Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er som gjør at det er så himla bra bortsett fra egentlig.. ALT – men så merker jeg at det er en veldig fin, god og oppløftende energi her. Jeg føler meg omringet av bare masse kjærlighet om dagen. Synes det er helt fantastisk å få starte nærmest et helt nytt liv ettersom jeg har valgt å flytte til utlandet hvor mulighetene er mange… Det er ingen som kjenner meg her og jeg føler meg så innmari fri og sterk. Ok, jeg tror jeg er litt i skyene om dagen av egen lykke men det skal jeg søren meg bare nyte :)) Noe som gir meg masse energi og glede er musikk og i dag har denne gla’ låta “Shine” med Years & Years gått på repeat. Altså, jeg må ha spilt den opp til 100 ganger i dag føles det som! Dette er yoga utenfor matta spør du meg; å kunne nyte og leve i øyeblikkene, her og nå. Å kjenne oppriktig på det å være takknemlig for livet og hverdagen du selv har skapt. Gode vibber og klem til deg <3

4 Comments

 1. Høres magisk ut… 😀 Den låta er bare sååå fin! Ønsker deg en strålende uke videre – kjære Sheila! Klem

  1. jeg vet…det er skikkelig deilig her og det er lett å nyte livet akkurat slik jeg ønsker det:)
   “Shine” er fantastisk, bare gode vibber i den ass..
   Takk, du må også ha en fortsatt fin uke skjønne. Hvordan er det i Oslo nå forresten, har vel ikke kommet snø enda?
   Stor klem tilbake!

   1. Unner deg dette!! Tusen takk. Heldigvis ikke snø helt enda, men kommer nok snart. Blir kaldere og kaldere. Men det er noe sjarm med disse årstidene også da? Fantastisk med kulde, sol og høstfarger i trærne! Selvom jeg gjerne kunne hatt varme ei stund til.

   2. <3 ja, det er det absolutt!
    Du får gjøre yoga så du holder deg varm gjennom hele vinteren 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *