WELCOME TO CASA VINYASA!

WARM WELCOME TO MY SPANISH HOME : CASA VINYASA

Hallo og god søndag! Jeg kan endelig ønske dere varmt velkommen til mitt nye spanske hjem her i Marbella og her er altså den lille overraskelsen jeg lovet dere:)) Som du kanskje har fått med deg har jeg ikke bodd her mer enn en uke så alt er ikke på stell, men så er ikke det det viktigste heller. Nå får du et lite innblikk i hvordan jeg har det og forhåpentligvis liker du det også:) Jeg stortrives her allerede og elsker den rustikke, jordnære rene stilen og selvsagt den gode energien i det lille huset vårt. Gleder meg til å få inn noe grønt her så det blir et ordentlig yogahjem <3 Jeg ønsker at hjemmet mitt skal være en deilig sone som både er avslappet, oppmuntrende og harmonisk. Hvor tanker, følelser og energi får flyte fritt, og hvor kropp og sinn forenes og connectes med pust og tilstedeværelse. Rett og slett et sted som beriker livet. Derfor valgte vi å kalle huset vårt for Casa Vinyasa som enkelt betyr å forene pust og bevegelse. Trenger ikke å bli så veldig mye dypere enn det, men så synes jeg det er et funky yoganavn og passer fint til et spansk townhouse:) Anyway, enjoy the house tour! Lots of Love, Sheila <3

16 Comments

 1. For et fantastisk koslig hus? LOVE IT!! Dette var gøy å se!!

  1. takk Carina, gøy at du synes det <3
   ønsket ingen stor moderne villa akkurat nå… synes dette er helt topp og koser meg masse her!

 2. Utrolig fint 😀

  1. Tusen takk! Stortrives allerede:))
   Veldig god energi her, føles som et godt hjem <3

 3. SÅ UTROLIG FINT!!

  Har du noen tips til apper eller nettsteder eller liknende, for en som har lyst til å begynne en yoga-reise? Jeg har gjort jevnlig yoga den siste tiden, og kjenner meg klar for å ta det et skritt lenger, altså ikke bare gå på yoga-timer, men implementere praksisen i hele hverdagen min. Bli en yogis 🙂 Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Akkurat nå går jeg bare på yoga ca. 3 ganger i uken på vanlig treningssenter.

  1. Hei Cecilie!
   Takk, så hyggelig du synes det:))
   Du ER allerede en yogi! Mitt beste tips til deg er å ikke ta yoga så altfor høytidelig, men heller utforsk videre og kanskje finn et eget yogastudio som har dyktige yogalærere og en yogastil du liker? Supert at du allerede får til å praktisere yoga 3 ganger i uka, men ikke føl at du må gjøre hverken mer eller mindre. Ta et steg av gangen, lytt til kroppen din og følg din veg i denne yogaverdenen. Jeg vil absolutt anbefale deg å finne en bra yogalærer som kan hjelpe deg videre på veien og som kjenner til din anatomi, ikke minst. Jeg selv har en veldig dyktig yogalærer som følger meg opp, og det kjennes både trygt og riktig. Nå som jeg har flyttet til Spania praktiserer jeg til der jeg er ift nivå og leker meg med forskjellige asanas til jeg treffer min yogalærer igjen. Man kan aldri bli utlært i yoga, og gjennom en dedikert yogapraksis lærer en vanvittig mye! Det finnes sikkert mange ulike apper og andre nettsteder som kan være til inspirasjon, men å reise og oppleve mer av verden og naturen som for eksempel å dra på en yogaretreat til India vil garantert gi deg yoga-påfyll <3 Håper jeg svarte på dine spørsmål, ikke nøl med å spørre meg igjen om det er noe mer du lurer på:) love&light, Sheila

   PS: Du finner meg forresten på YouTube: Sheila Gomes. Der legger jeg ut yogavideoer for både nybegynnere og videregående. Jeg praktiserer yoga hjemme og oppfordrer også andre til å gjøre det hvis de vil:) Det koster ingenting og du kan så klart praktisere yoga hvor og når som helst. Ta deg gjerne en titt og se om det er noe du liker der <3

   1. Cecilie

    Takk for utfyllende svar!

   2. bare hyggelig:)

 4. For et hyggelig hus?skjønner godt at dere kan trives der

  1. Hei Silvia!
   Jo takk, vi trives veldig godt bare etter en uke, men sånn merker man jo veldig fort om man gjør eller ikke:)
   Det finnes masse flotte hus og mye minimalistiske moderne nybygg her, men jeg er veldig glad for at vi valgte akkurat dette lille byhuset.
   Føler det har ordentlig sjel og den følelsen vi var ute etter <3 God klem!

 5. Så fint å se hjemmet ditt Sheila..Superfint på alle måter! Synd du ikke er i Oslo lenger, men jeg forstår VELDIG godt hvorfor i forhold til klima og nye eventyr..Gleder meg til å følge deg videre..Stor klem fra Eva

  1. Hei Eva!
   Kjempekoselig du liker det nye hjemmet mitt:)) Takk, jeg har det virkelig godt her blant vakker natur, sola, havet, menneskene og gode vibber <3
   Huset har en helt unik energi, tror du hadde likt det godt. Men så vet du at døra står åpen og du er hjertelig velkommen anytime!
   Jeg elsker Oslo og dette var ingen flukt, heller en veldig naturlig del av reisen min <3
   Veldig spennende og lærerikt å etablere seg i et helt nytt land. Jeg er så glad for at jeg bare bestemte meg for å gjøre det og vet at dette er ikke noe jeg vil angre på. Kan alltid flytte tilbake til Norge om jeg ønsker.
   Vi holder kontakten og ja, veldig hyggelig at du vil følge meg videre her:) Håper alt er bra med deg og dere på Ullevål <3 Stor klem tilbake!

   1. Og for et fint navn på huset!! Jeg er stor fan av alt som er utenfor A4 boksen så har stor respekt for valget..Kanskje jeg kommer en tur:-) det hadde vært hyggelig!! Stor klem

   2. ..haha, det er ikke mye som minner om A4 i mitt liv =)
    Casa Vinyasa altså, det var bare meant to be.
    Klart du kan ta deg en tur, you are very welcome Eva, hadde vært kjempehyggelig!
    Da blir det yoga i sola på terrassen. Er helt fantastisk å praktisere til soloppgangen her <3

 6. Herregud for et herlig hus!! Grattis =D

  1. Så hyggelig du synes det =)
   Tusen takk, det er så deilig her og jeg stortrives i varmere klima på solkysten!
   Sender sol og varme herfra <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *