A DAY AT THE BEACH

IN THE SKY.IN THE CLOUDS.IN THE OCEAN

Heihei! Hvordan har du det? Jeg har det helt sjukt bra! Koser meg såå i Marbella:) I dag har jeg fått gjort noe av det jeg liker aller best; trent yoga, meditert, lest bok, spist god mat og vært med mannen min en hel dag på stranda<3 Det er fantastisk vær her og avslappet og god stemning, så er skikkelig lett å nyte livet. Jeg startet å lese en bok som heter “The Universe Has Your Back” av Gabrielle Bernstein. Kom ikke så langt for jeg ble sittende og se utover havet og reflektere. Jeg måtte flere ganger klype meg selv i armen – kan nesten ikke tro at dette skjer. At jeg er her nå og har faktisk flyttet hit til Marbella og ja, lever livet på dette flotte solfylte stedet! Jeg har hatt små glimt av Bliss opptil flere ganger i dag. Vanskelig å beskrive med ord…

Det var deilig å ha en hel fridag uten noen møter med megler eller advokaten og faktisk få kjenne ordentlig på hvordan hverdagen her vil bli for oss fremover. Jeg mener, hva Marbella har å by på og kjenne på stemningen nå i oktober. Det er utrolig vakker natur her. Du har milevis med strand, palmer og andre vakre trær og blomster i tillegg til sola og det store fine fjellet, La Concha, som ligger som en slags beskyttelse eller skjell bak byen. Så fine omgivelser – det gir en deilig energi og følelse av velvære. Jeg har flere ting jeg ser frem til å oppleve i Marbella, men akkurat nå kjennes det så godt å bare være her. Det er akkurat som om jeg er nærmere eller mer i kontakt med naturen og Universet, hvis du forstår hva jeg mener..haha! Føler meg iallfall utrolig heldig og jeg er så veldig veldig takknemlig for at jeg får oppleve dette. Håper dagen din også har vært fin:) Sees i morgen! goood KLEM <3

2 Comments

 1. Den boken er fin. Sykt spennende at du har forflyttet deg til Marbella :)

  1. Hei Monja! Jaa, boka er fin den:)
   Er veldig spennende med en helt ny tilværelse!
   Jeg har faktisk ikke noe særlige forventninger til hvordan det blir her, men so far so good:))
   Ha en fin helg, klem!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *