SUNCHASER

I MISS SUMMER…

I dag savner jeg sol og sommer sånn helt sjukt mye..! Selv om jeg prøver å sette pris på det som ER og se de vakre tingene i alt så savner jeg varme, sol og sommer. Derfor har jeg lett frem noen bilder jeg tok i sommer som minner om slik jeg skulle ønske det kunne være i Oslo akkurat nå:) Litt barnslig, men jeg er ganske barnslig i blant og det er vel kanskje barnet i meg som roper etter sola, hahaa!

Håper du har en bra dag. Jeg holder på å organisere flyttingen om dagen og det er mye som skal planlegges, pakkes og gjøres for å si det sånn, er helt kaos hjemme og det meste står spredt rundt i flytteesker. Men vet du? Jeg liker det litt også. Jeg liker den mellom-perioden hvor ting ikke er helt striglet, perfekt. Selv om det skal bli deilig å komme på plass i det nye hjemmet i oktober så klarer jeg å glede meg over at det er som det er akkurat nå. Ironisk eller hva? Med tanke på at jeg nettopp skrev at jeg savner sommeren så mye:) Men det er slik jeg føler det i dag. Og det tillater jeg meg å tenke og kjenne på. Må stikke nå, vi sees i morgen! KLEM <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *