MONSLAY

I’M  A L I V E. M O T I V A T E D. D E R T E R M I N E D  A N D  R E A D Y  T O  S L A Y  T H E  D A Y

God mandag yogis! Her har du en rykende fersk yogavideo som du kan prøve deg på i løpet av uka. Prasaria Padottanasana (Wide-Legged-Forward-Bend) er en super yogaøvelse som jobber godt med fleksibiliteten i både hofta og lårene. Den passer like bra til oppvarming som en cool down og kan gjøres av alle når og hvor som helst! Husk å forleng overkroppen på innpust før du går ned på utpust. Hold blikket rolig og gjerne mot nesen. Følg de instruksene jeg gir i videoen så skal du nok klare deg helt fint:)

Og husk å ha det gøy! Det er ingen regler eller konkurranse i yoga. Prøv deg frem og start på nytt om du føler du trenger det. Gjør det som føles rett for deg ut fra ditt utgangspunkt. See you on the mat!

Namasté, Sheila

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *