WEEKEND SNACKS IN BITZ

RUSTIKK DESIGN by BITZ x SKEIDAR

Hei yogis! Hvordan har du det? Jeg har det bra, fortsatt i weekend modus og slapper av hjemme. Deilig at sola plutselig tittet frem, da frister det med en tur ut. I går hadde jeg skikkelig kosekveld for meg selv. Elsker alenetid! Jeg lagde en god middag, fant frem yndlingssnacken min og så på Netflix 🙂 Er ikke ofte jeg tar meg tid til å se film helt for meg selv, men det burde kanskje bli litt oftere for det var sååå koselig!

Jeg innviet det nye Bitz-serviset som jeg har vært så heldig å få fra Skeidar. Bitz-serien er utviklet i samarbeid med den danske ernæringseksperten og designer Christian Bitz. Selv om jeg er veldig glad i alenetid elsker jeg å ha besøk av gode venner og kunne tilby enkel sunn mat i et fint servise hvor både strukturen og fargene er med på å skape den gode trivelige opplevelsen av et måltid. Jeg synes den nye designserien som består av bestikk, glass og servise er kjempefin og akkurat passe rustikk. Jeg liker spesielt godt disse skålene og bestikket i matt messing som du finner her 

Ser forresten at de har salg på Skeidar nå og med tanke på at prisene på Bitz-serviset ikke er gale fra før kan du gjøre deg noen kupp;) Perfekt som vertinne-gave eller å starte å samle opp et flott servise utover høsten.

Ha en deilig søndag, gjør hva du måtte føle for! Det skal jeg, haha:) vi ses igjen snart! KLEM <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *