MINE TOPP 5 TO-GO LUNSJSTEDER I OSLO

YOU CAN CALL ME MRS. RABBIT

Det er sjelden jeg går ut og spiser lunsj her i Oslo for jeg liker aller best å lage maten min selv, men hvis jeg er på farten eller drar ut for å spise lunsj har jeg selvsagt noen favorittsteder i byen. Jeg som er vegetarianer liker at det er godt utvalg av enkel sunn mat slik som salater, frukt&grønt, juice og sandwicher. Og råvarene MÅ være friske og bra! Hvis jeg ser at kvaliteten er litt daff snur jeg bare og går. Jepp, så kresen er jeg!

Her er mine favoritt To-Go lunsjsteder i Oslo:

LETT Frogner Godt utvalgt av både mat og drikke. Råvarene pleier å være bra og jeg elsker salatbaren deres hvor du kan mikse din egen salatbolle med for eksempel quinoa og spinat som base. LETT

ECKERS Veldig godt utvalg for kresne vegetarianere og veganere! Jeg har så og si prøvd ut hele menyen deres og det meste er veldig bra og smaker godt. Jeg synes de er helt rå på ferskpresset juice og jeg har flere favoritter der! Eckers

JOE&THE JUICE er en klassiker. Jeg går aldri lei avokado- og tomatsandwichene med det digge digge brødet deres! Liker at det faktisk går ann å bli mett for under 100 lappen og er helt perfekt To-Go mat hvis du er i farta. Joe&TheJuice

THE JUICERY Må være ærlig om at jeg hadde veldig store forventninger til dem da de kom i fjor på Frogner og jo, de leverer mye bra. Jeg valgte å ta dem med i min topp 5 liste da jeg er stor fan av konseptet men jeg som elsker Acaibowl ble skuffet da de bruker utrolig mye is i bollene deres. Så, hadde det ikke vært for all isen og at mye av maten de serverer er veldig veldig kald vil jeg si at det absolutt er et sted verdt å stikke innom er du ute etter en sunn liten lunsj, smoothies og kaldpresset juice eller snacks. (Adr: Frogner: Niels Juels gate 29, 0257 Oslo)

GODT BRØD Bislet Godt Brød på Bislet har, uten tvil, de aller beste vegetarpizzabollene i byen! Digger også at du kan få påsmurte deilige sunne rundstykker med så og si hva du måtte ønske av pålegg. Godt Brød

(ASIA Aker Brygge Hit drar jeg på lunsj og middag. De har en egen vegetar/vegan meny jeg synes er helt topp!)


Etter lunsj kommer dessert <3

Oslo Raw Her får du tak i byens beste rå lakriskuler og råkaker! Vet at du kan få tak i kakene på forskjellige utsalgssteder som både LETT og The Juicery. Er virkelig ikke noe å si på smaken og kvaliteten til Raw Oslo, helt sjukt godt og kan virkelig anbefales. Oslo Raw

Tim Wendelboe Grünerløkka og Mocca Kaffebar&Brenneri Briskeby Jeg drikker nesten ikke kaffe annet enn hjemmelaget coldbrew av og til, men Tim og Mocca er mine favoritter når det kommer til ordentlig god kaffe. Ja, jeg er skikkelig kresen på kaffe også, men jeg lover deg at du ikke vil bli skuffet. Er veldig koselig å sitte der, titte på mennesker og bli inspirert av Oslo.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *