I CAN TEACH YOGA WORLDWIDE!

I GOT MY YOGAWORKS DIPLOMA

Hallooo! Jeg mottok nettopp min diploma fra YogaWorks California og jeg har stått på alle eksamene på Teacher Trainingen jeg tok i juni. Så nå har jeg en internasjonal sertifisering som gjør at jeg er godkjent til å undervise yoga i hele verden:) Er sååå happy akkurat nå!! Hadde jeg kunnet hoppe hadde jeg hoppet og danset av glede! For meg er dette en stor ting å ha gjennomført da det var en intens, tøff men ekstremt lærerik Yoga Teacher Training. Jeg føler jeg forstår meg bedre på bevegelse og ulike kroppsfasonger – anatomi, skader, justeringer og kroppen generelt – selv om jeg fortsatt ser på meg selv som en evig student. Det er nettopp noe av det fineste med yoga at man aldri blir utlært, spør du meg <3

Altså, denne dagen ble plutselig veldig mye lysere og jeg skal bruke tid på å nyte øyeblikket og gleden:) Er viktig å kjenne på slikt synes jeg. Mener, det er så lett å “jage” ting, og med en gang man har fullført eller mestret noe så er man plutselig i gang med et nytt prosjekt eller jager nye utfordringer, noe jeg absolutt forstår (!), men du vet… Tiden får man ikke tilbake og jeg prøver å bli flinkere på å faktisk nyte de små OG store øyeblikkene i livet sånn på ordentlig. Å være enda mer til stede, her og nå. Håper din dag er bra:) Yogaklem fra meg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *