SJEKKLISTE FOR LYKKE

Jeg vet at det kan være vanskelig å starte en uke med en positiv holdning, men jeg lover deg at hvis du gjør det, kan du ha mer innflytelse på resultatet av uken enn du aner.

Hjernen er en så kraftig ting! Du kan ikke kontrollere ditt eget liv; det kommer alltid til å være aspekter og situasjoner som oppstår og er ute av kontroll. Uansett hva vil skjebnen alltid avgjøre, men du har kontroll over holdningen din. Du bestemmer hvordan du reagerer og ser ting. Du kan la fortiden innhente deg og negativiteten påvirke dine beslutninger i nåtid og fremtid, du kan la en liten uventet ting slå deg ned og ødelegge hele dagen, du kan la stress bygge seg opp og la være å forutse ting, ELLER du kan forstå at det er kun en liten brøkdel av livet ditt som er kontrollerbart og omfavne mysteriet uansett.

Her er en sjekkliste for lykke JEG UTFORDRER DEG til å prøve:

1. Smil. Tving det frem om du må. Det har vist seg at smilende utløser muskelminnet, som automatisk forbedrer ditt generelle humør selv om du ikke føler deg glad! Det er nesten umulig å ha et smil mens du tenker på en negativ tanke eller tid. Prøv det!

Smil er smittsomme av alle de riktige grunnene! Hvis du har muligheten til å lyse dagen din så vel som noen andres med noe så enkelt – jeg oppfordrer deg til å gjøre det! Jeg vedder på at du vil føle deg bedre!

2. Gjør noe egoistisk; noe som gjør at du føler deg bra, avslappet eller belønnet. Det handler om å hengi seg til små ting som gjør at du føler deg bra hver dag, for å stimulere belønningssystemet og for å forsterke de positive valgene du gjør.

Ta et bad, gå en tur, les en bok, spis sjokolade, se soloppgangen, lek med hunden, lek med et lite barn (du kan bli opplyst av deres frie ånd), føl sanden mellom tærne dine eller hopp på en trampoline! Gjør noe som gir deg en følelse av ren glede (følelsen av genuin lykke på innsiden)! (the feeling of grinning on the inside)!

3. Gjør noe uselvisk! Handlinger av Random Kindness, og det kan være alt fra å spørre hvordan noen har det og faktisk mene det helt fra hjertet, til å gå tur med naboens hund fordi de er syke. Det kan være å hjelpe noen å bære eller betale for sine dagligvarer, eller til og med hjelpe noen som har mistet noe på bakken å gi dem det tilbake. Jeg kan forsikre deg om at de vil sette pris på det, men du vil også bli velsignet med god karma og føle deg fantastisk for å gjøre noe godt for noen andre.

Det er utrolig hvor undervurdert det er å være snill mot andre. Det er en av de enkleste men mest fantastiske gaven du kan gi noen, og det er gratis! Yee!

4. Ikke utsett. Sørg til at du vet hva du må gjøre og tilordne det tilstrekkelig ved å sette av tid. Å lykkes ved å gjøre en ekstra jobb og innsats er alltid en god måte å øke din generelle lykke på og kan også redusere angst.

5. Stress mindre, kjære deg<3 Å stresse om et problem vil ikke gjøre at det går bort. Det er mer sannsynlig at stress vil øke din angst og minimere potensialet og evnen din. Pust…og innse at hvordan du reagerer i det øyeblikket er ditt VALG. Du kan la stresset ta deg, eller du kan slappe av litt og ta strategiske beslutninger som vil hjelpe deg med å komme deg ut av den stressende situasjonen! Ingenting varer evig, inkludert stress! Så lenge du prøver ditt beste og forplikter deg 100% til årsaken, er det ikke stort mer du kan gjøre 🙂

Håper dette var til hjelp, meld meg gjerne i kommentarfeltet om du lurer på noe, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!

masse kjærlighet, Sheila <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *