SOLHILSEN A

SOLHILSEN = YOGAEN’S WARM UP

Det er første mandag i september og jeg er klar for en ny uke! Hva med deg? Håper helgen din har vært fin og at du også er gira på å starte uka på en harmonisk måte med å gjøre litt yoga:) Jeg la ut min aller første yogavideo på YouTube i januar under den gang mitt gamle etternavn: Lyhne (derfor sier jeg Sheila Lyhne i videoen.) Den gang var jeg ganske nervøs og visste ikke helt hva jeg egentlig hadde gitt meg selv ut på, men tenkte at det ville være moro å prøve å spille inn en yogavideo. Et sted må en jo begynne:) Med litt ståtringer klarte jeg å gjennomføre min aller første yogavideo og det er selvsagt artig å se tilbake på.

Jeg tenkte det ville være kjekt for både mine faste og nye lesere å dele denne så du kan bli litt bedre kjent med meg og bli med videre på reisen her. Jeg kommer nok til å dele noen eldre yogavideoer fremover, men det tenker jeg bare er moro og forhåpentligvis interessant for deg også! Det er liksom aldri noe som går ut på dato hvis du forstår hva jeg mener.. Jeg lærer iallfall noe nytt hver gang jeg ser den samme yogavideoen – om det er ren teknikk eller bare måten jeg puster gjennom sekvensen på. I videoen under har jeg tilpasset solhilsen A for nybegynnere med enkle justeringer. Håper du liker dem, vi sees på matta! Og ja, husk og skru på høyeste kvalitet på videoen til 1080p HD på hjulikonet ved siden av YouTube-logoen nederst på høyre side av videoen 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *