NAVASANA

NAVASANA FOR STERKERE MAGE

Hey Yogis! Hvordan går det med din yogapraksis? Jeg har praktisert hjemme de siste to ukene og det er helt topp! Det er klart nå som det er sommerferie blir ikke alltid rutinene like bra, men jeg forsøker om ikke annet å gjøre noe yoga når jeg kan. Da ruller jeg bare ut matta et sted jeg finner ro og gjør noen solhilsener for å varme opp kroppen før jeg gjør noen enkle matteøvelser og asanas. Jeg liker å gjøre supplerende trening til yoga med egenvekt for å variere treningen litt. Navasana er en yogastilling eller øvelse du fint kan gjøre i din praksis hver dag. Den styrker hip flexors, lårmusklene og kanskje spesielt magemusklene. Jeg liker Navasana. Den er jo en klassiker som utfordrer de aller fleste. Er du ny i yoga anbefaler jeg at du starter med bøyde knær. Øvelsen er den samme, men så har du bedre fokus og holdning mens du gjør den + at da praktiserer du på en sunnere og mer sikker måte hvis du kjenner at det blir for utfordrende med helt strake ben til å begynne med. Du merker det fort, pass på at du ikke henger på nedre del av ryggen (lower back). Her kan du se min yogavideo på Navasana (Båten). Vi snakkes senere! Yogaklem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *