INHALE SUMMER

I   L O V E   S U M M E R

Hallo i sola! Å, som jeg nyter sommeren! Det håper jeg du også gjør. Når sola er oppe er da jeg liker meg aller best. Etter jeg var ferdig på jobb i går dro Fredrik og jeg en tur til Aker Brygge for å spise lunsj. Vi kjøpte salat fra LETT og satt oss på brygga barbente og koste oss som turister i egen by:) Det var skikkelig koselig. I dag har jeg spilt inn nye yogavideoer som jeg gleder meg til å dele med dere snart. Nå er det bare en jobbdag igjen før jeg tar ferie. På mandag pakker vi bilen og drar til Sørlandet for å hilse på familie og venner. Vi er tilbake i Oslo senest torsdag før vi reiser til Spania på ordentlig sommerferie 23. juli – hurra! Jeg gleder meg så sjukt mye, skal bli sååå deilig! Jeg som egentlig ikke er glad i å pakke har allerede begynt å pakke så vidt. Jeg skylder på sola og sommeren, den gir meg så mye energi og glede. Ha en fin kveld! Klemklem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *