START YOGA I DAG!

SOLHILSEN A STEP-BY-STEP

Hei! Det er aldri for sent å lære noe nytt og tenkte derfor jeg ville dele en gammel yogavideo i dag som kanskje vil inspirere deg til å starte med yoga hvis du aldri har prøvd yoga før:) Passer fint for nybegynnere. Hvorfor ikke prøve å gjøre noen solhilsener i ferien? Finn et sted du kan brette ut matta og yoga med meg da vel!

Jeg har fått praktisert yoga selv, undervist et par timer og sittet og planlagt nye yoga/treningsvideoer til nå. Tenker å spille inn i morgen. Har dere noen ideer eller ønsker tar jeg dem gjerne i mot. Det blir primært yogavideoer men også suppelerende trening til yoga (matteøvelser med egenvekt) fremover på min YouTube-kanal: Sheila Gomes. Nå venter tur i sola til Marinaen! Ha en strålende dag! Solhilsen og sommerklem fra meg:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *