LET LOVE RULE

13. JULI

God kveld! For en fantastisk dag det har vært! Hvis det er en dag jeg synes er litt ekstra stas i året, unntagen bursdagen min, er det denne. 13. juli kommer jeg alltid til å minnes som en av de beste happenings i livet mitt da jeg var så heldig å få gifte meg med Fredrik <3 Herremin, det har allerede gått 4 år siden vi giftet oss 13. juli 2013 i Arendal hvor vi begge er oppvokst. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at jeg skulle gifte meg med en fra samme hjemby, men det har da altså vist seg å være veldig veldig fint. Jeg traff ikke Fredrik før jeg var voksen…eller, det er en lang historie;) Men han er virkelig min aller beste venn og livet er rett og slett bare mye triveligere med han hvis jeg kan si det slik.

Uansett, vi pleier alltid å makere denne dagen – ikke at det må skje noe spesielt, trenger bare hverandre. Det er ikke alltid vi har hatt mulighet til å være sammen fordi Fredrik har vært på jobb, men i år fikk vi dagen vår sammen og det i seg selv er helt topp! (Fredrik kom hjem i går kveld.) Jeg startet dagen med å lage ferskpresset juice og vi hadde en lang frokost sammen. Etter frokost dro jeg ut for å løpe en liten tur (fyttikatta, det var en stund siden nå kjente jeg!) også fikk jeg praktisert litt yoga. Da er jeg alltid fornøyd:) Jeg hadde time hos Elin på Browreab kl.15 og dro derfra til Bogstadveien for å titte litt. Elsker å gå i gatene i Oslo om sommeren når det er fint vær og gjøre det som faller meg inn der og da, enten det er å kjøpe meg en liten ting som jeg tilfeldigvis bare falt for eller sette meg et sted med en smoothie og titte på mennesker.

Da jeg kom hjem hadde Fredrik allerede laget deilig middag. Hjemmelagd blomkålsuppe til meg (!) nam, nam. Etter hver gang han har vært borte (på jobb de 2 ukene) blir jeg like positivt overrasket over hvor glad og takknemlig jeg er for at jeg er sammen med akkurat HAN. For vet du, Fredrik lager den deiligste maten spør du meg. Også liker jeg den måten han er romantisk på; sørger for at jeg alltid får god og næringsrik mat nesten hver dag, men i dag var spesiell og det smakte ekstra godt. Etter middag dro vi til Skøyen og kjøpte ny Mac til Fredrik som han har gledet seg til å teste. Så, resten av kvelden har ikke vært like romantisk… haha. Vi har satt på hver vår Mac og geeka. Jaja, dagen totalt har vært superbra og jeg kjenner fortsatt på forelskelsen når jeg tenker tilbake på den dagen vi giftet oss <3 Håper du også har hatt en fin dag! Sees snart, masse kjærlighet <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *