MORNING STRETCH

GOD MORGEN!

Beste jeg vet er å starte dagen med yoga. Det er den fineste måten jeg vet å vekke både kropp og sinn på. Du trenger ikke gjøre all verdens som tar masse tid. Noen ganger holder det med å gjøre enklere øvelser som Cat/Cow og noen solhilsener. På min YouTube-kanal finner du Morgenyoga + flere yogavideoer som kanskje vil inspirere deg til å gjøre litt yoga når du finner tid? Nå venter jeg en elev som kommer til meg kl.11. Jeg føler meg altså så heldig som får holde på med det jeg liker aller best, nemlig å undervise yoga og dele av min største lidenskap.

OSLO YOGA & LIVSSTILSFESTIVALEN 2017

Sommeren er heldigvis ikke over og det er fortsatt mye gøy å oppleve! Helgen 4. – 6. august arrangerer MovementArts en helt egen yogafestival på Kontraskjæret i Oslo. Jeg gleder meg masse til å delta og håper å se deg der:) Ha en fin dag yogis!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *