FRESH JUICE

JUICE JUICE JUICE

God kveld fra Oslo! I dag har jeg sittet og jobbet med bloggen og gjort noen små endringer her og der. Jeg vurderer å starte å skrive innleggene mine på engelsk i tillegg, men jeg får se… Har i alle fall gjort det mulig for folk som ikke forstår Norsk å kunne klikke seg rundt på bloggen min ved å sette menyen på engelsk. Ellers har jeg fått forberedt de siste yogatimene jeg underviser privat før jeg reiser til Arendal og tar ordentlig sommerferie fra og med 23. juli.

Jeg har også laget min favorittjuice i dag som jeg har delt med dere tidligere. Jeg går aldri lei denne og den smaker altså sååå godt! I morgen kommer Fredrik hjem. Det skal bli fint å se han igjen etter 14 dager fra hverandre. Det har egentlig passet perfekt denne gangen, for jeg har fått konsentrert meg ordentlig om hjemmeeksamen og nå kan vi feire at jeg er ferdig og vi snart kan ta sommerferie sammen! Kjenner jeg er skikkelig klar for det nå. Er grått vær i Oslo om dagen, men synes ikke det gjør noe egentlig. Jeg får gjort så utrolig mye da :)) Vi sees snart! <3

SHEILA’S SUPERJUICE

4 gulrøtter
2 grønne eller røde epler
2 stangselleri
1 lime
1/2 sitron
en bit gurkemeie
en bit ingefær
noen mynteblader

Ta det du har eller får tak i. Mangler du gurkemeie og mynteblader f.eks går det veldig fint. Kjør alt i en juicemaskin,

Enjoy!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *