FERDIG MED HJEMMEEKSAMEN!

YES

Da er jeg jeg i mål med hjemme eksamen! Det føles så godt å ha fullført etter å ha sittet hele uka og nerdet som en gal for å bli ferdig. Må levere senest 14. juli og nå har jeg rukket å lese over før jeg sender den med Posten til California i morgen. Har vært utfordrende og derfor er det ekstra godt å være ferdig.

TILBAKE FRA STUDIER TIL JOBB FØR SOMMERFERIE 

Jeg har virkelig kost meg med å studere, men må innrømme at det skal bli fint å komme tilbake i jobb nå til bloggen og som yogalærer. Skal undervise noen privat timer i yoga før jeg reiser med mannen til Sørlandet på en miniferie den 17. Også reiser vi på ordentlig sommerferie i slutten av juli til Spania. Det ser jeg sååå frem til!!

2 Comments

  1. Godt jobbet!
    God sommer til deg;)
    marit

    1. god sommer til deg også!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *